fredag 23 augusti 2019

V.34

Hej!

Än en gång hälsar vi er föräldrar välkomna till förskoleklassen på Lindeborgsskolan. Det ska bli så roligt att få lära känna er och era barn under detta året. Förskoleklassen är ju det första mötet med skolans värld och dess struktur. Som ni säkert redan känner till är ju förskoleklassen obligatorisk vilket innebär att era barn ska närvara varje dag, de tider som det är förskoleklass.

Denna vecka har det mest handlat om att lära känna varandra och att få ihop gruppen. Vi har haft mycket namnlekar lekt lekar och pratat hur man ska vara mot varandra. Vi har också varit ute mycket i det härliga vädret.

På bilden fick barnen göra varsin namnglass som de sedan satte upp ovanför sin låda. Här tränade vi både vilka och hur många bokstäver de hade i sitt namn, ta en instruktion och sist men inte minst klippövning...Inte helt enkelt alltid.

Skola 24 är inte igång än.Ni kommer att få en aktiveringskod  på er mail när den är igång. Tillsvidare får ni ringa hit och sjukanmäla.

Varje fredag skriver jag på bloggen så att ni kan få reda på vad vi har arbetat med och annan viktig information. Fråga gärna barnen och låt de berätta för er.

Ha en skön helg och njut av det härliga vädret !
Gisela och Mahie